Med engagemang och hjärta bidrar jag till nya perspektiv och utmanar dig till att ta nästa steg på din resa.
Kontakt:

073-3723757

E-mail

”När tar du nästa steg?”

Jag heter Andreas Hjalmarsson och brinner för att utveckla människor. Att bidra till att personer tar nästa steg och når sina mål är fantastiskt. Min verktygslåda består av en stor nyfikenhet och lång erfarenhet som ledare och chef. Med engagemang och hjärta bidrar jag till nya perspektiv och utmanar dig till att ta nästa steg på din resa.

Utbildning: Civilekonom från Stockholms universitet med inriktning mot marknadsföring samt kurser inom IT. Flera ledarutbildningar under anställning på IBM, Capgemini och Visma. Licensierad ledarutvecklare på Nya Ledarskapet. Diplomerad ICF Coach.

Tidigare karriär: Ledande roller inom försäljning och leverans i IT-branschen, varav 10 år som chef. Drivit förändring och nya affärer, samt ledningsarbete med ansvar för bla sälj, marknad och kvalitetsarbete. Stor erfarenhet av offentlig sektor och LOU. Har varit del av både stora globala organisationer och små entreprenörsdrivna företag.

 


Fritid:

Med familj och vänner, på havet i segelbåt, i skogen på mountainbiken eller med löparskorna, i skidbacken – bara det är utomhus och gärna med hög puls. 

Livsmål:

Må bra, ha kul och hela tiden utvecklas.

Vill du att vi kontaktar dig
Vill du att vi kontaktar dig?
Skriv in dina uppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt!