Jag hjälper företag, ledare och nyckelpersoner i organisationer att skapa bättre resultat, tänka nytt, bli mer effektiva och samtidigt må bra. Både professionellt och privat. Allt paketerat med ett stort engagemang!
Kontakt:

073-503 78 16

E-mail

”För att nå resultat och förändring krävs handling”

Att vara ledare innebär många påfrestningar och mycket påverkan från omgivningen. Men det är också väldigt utvecklande och roligt om man är trygg i sig själv och har ett tydligt självledarskap. Det är här som Nya Ledarskapets strukturerade program gör stor skillnad eftersom det helt utgår från dina förutsättningar och företagets utmaningar. Samt att vi gör det över tid. Förändringar och bättre resultat kommer som bekant inte över en natt…

Själv har jag en bakgrund med över 20 års erfarenhet från olika ledarbefattningar inom näringslivet, i både större och mindre bolag. Som bl. a. försäljningsdirektör, försäljnings- och marknadschef inom framförallt mediabranschen.  Bl.a. på Lokaltidningarna Mitt i Stockholm och inom Bonnierkoncernen. Jag har stor erfarenhet av försäljning inom B2B, förändringsledning, marknadsföring, organisationsutveckling, samt att även leda på distans.

Som din personliga ledarutvecklare lovar jag dig en mycket intressant personlig resa med många nya insikter och en klart ökad medvetenhet. Jag brinner verkligen för att göra skillnad och jag bidrar med mycket energi, är lyhörd och hjälper dig framåt i processen. Samt att jag utmanar dig att tänka utanför ramarna för att nå och till och med överträffa dina mål.

Allt paketerat med mycket energi och ett stort engagemang!


Gillar:

Äkta engagemang

Ogillar:

Falskhet och folk som inte håller vad de lovar. Samt dåligt "mobilvett” i ett möte eller samtal.

Beundrar:

Folk som går sin egen väg och vågar stå emot en samhällsnorm eller följer sin inre dröm. Mäktigt och väldigt häftigt!

Är jag bra på:

Att lyssna och få saker att hända. Jag är en riktig ”doer” i alla sammanhang.

Är jag mindre bra på:

Städa bilen och bokföring på detaljnivå.

Reser jag gärna till:

Vårt härliga hus i Sörmland eller till ”bella” Italia.

Gör när jag är ledig:

Umgås gärna med familjen, jobbar hårt i trädgården på landet och går många hundpromenader. Blir även en hel del film eller en mustig serie.

Intressen:

Att ständigt utvecklas och lära mig nya saker.

Läser:

Gärna facklitteratur.

Passion för:

Mörk choklad och färg & form. Älskar att skapa!

Favoritfärg:

Lila.

Okänd talang:

Ruskigt bra på att baka bullar.

Kuriosa:

Fick 2012 Prinsessans Lilians hederspris för mina insatser i samband med Gärdesloppet - Prins Bertil Memorial på Djurgården.

Vill du att vi kontaktar dig
Vill du att vi kontaktar dig?
Skriv in dina uppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt!