Mikael Laweby

Har du tänkt på att du har förmågan. Förmågan att ta bra beslut, förmågan att leda dig själv, förmågan att leda andra, förmågan att – ja listan går att göra lång. Du har en förmåga att göra mycket, men det finns en del vanor/ovanor, självinsikter, värderingar m.m. som ligger i vägen för att du ska kunna se dessa möjligheter.

Kontakt:
073-415 65 14

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Linköping

”Du har förmågan”

En av styrkorna med en ledarutvecklare är de kraftfulla frågorna. Genom att ställa kraftfulla frågor, får mottagaren fundera extra. En kund till mig tog kontakt efter ett par år och sa ”jag behöver den där jobbiga rackarn som ställer frågor till mig”. Jag tog det som en positiv komplimang – deltagaren behövde bli utmanad i sina tankar. Det är vad coaching innebär – att bli utmanad och från det kunna se sina förmågor och sedan använda dem. Det är vad ledarutveckling innebär – att bli utmanad och därmed kunna se sina förmågor för att börja agera.

Välkommen att se dina förmågor!

Utbildning:
Advanced Coach Program, Professional Certified Coach – PCC enl ICF (International Coaching Federation), DISC deluxe, Motivator, Team Manager Profile, Feedbackledare för Feedbackspelet.

Tidigare karriär:
Inom industrin, affärssystem, hemelektronik, utbildat inom pc och affärssystem, HR och lönehantering, egenföretagare och coach i +10 år.

På fritiden:
Mina barn skulle säga ”chilla” – tycker om att ta saker med ro, men även träna och då helst cykling.

Lyssnar:
Lyssnar på olika poddar för att hålla mig aktuell inom flera områden

Är jag bra på:
Utbilda och lyssna.

Är jag mindre bra på:
Tålamod.

Favoritresa:
Den som är tillsammans med min fru