Pilar

Tänk större – så blir affärerna större

Vi letade efter en säljutbildning som kunde hjälpa våra redan erfarna säljare att utvecklas. De traditionella säljutbildningarna som vi hittade kunde inte matcha de krav vi ställde på en utbildningspartner. Vi valde Nya Ledarskapet för att kunna kombinera ökad prestation med mindre stress både yrkesmässigt och privat. Tydliga övningar med god tid för reflektion har inneburit bättre planering, fler kundbesök och ökad försäljning till våra strategiska kunder.

Stefan Bengtsson, VD, Amtele

 

Affärer görs mellan människor. Att utvecklas professionellt som säljare kräver inte bara motivation och energi, du måste dessutom vara målfokuserad och ha en stark drivkraft att göra nya affärer samt träffa nya kunder.

Som säljare förväntas du alltid att nå dina mål (och gärna överträffa dem) samt styra din tid och dig själv på ett effektivt sätt. Samtidigt är säljarbete också ett lagspel som inbegriper alla, från företagsledning, säljledning, stödfunktioner och hela vägen ut till kunden.

Viktiga framgångsfaktorer hos säljare är inriktning, kvantitet och kvalitet. De två första har de flesta företag redan bra koll på. I Nya Ledarskapet tar vi avstamp i kvalitetsdelen, som vi delar in i tre delar:

  • Personlighet
  • Fackkunskap
  • Affärsförmåga

När vi arbetar med säljare börjar vi med en nulägsanalys inom dessa tre områden, som blir utgångspunkter för målsättningen med den vidare processen.

I grund och botten handlar säljarbete om att känna sig trygg i sin roll – såväl med produkter och tjänster som sig själv. I Nya Ledarskapet tränar du på detta från första dagen.

Tänk större – så blir affärerna större!

Vill du att vi kontaktar dig
Vill du att vi kontaktar dig?
Skriv in dina uppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt!