Vi hjälper er att tänka nytt – och skapa resultat

Nya Ledarskapet Sverige är ett företag som hjälper personer och organisationer att tänka nytt och större samt skapa resultat. Det kan vi göra tack vare att vi har det bästa träningskonceptet för personligt ledarskap som finns på marknaden.

Anders Börjesson, VD för Nya Ledarskapet Sverige.

Nya Ledarskapet är ett förändringsprogram som bygger på personligt ledarskap. Med slimmade organisationer är det traditionella kontrollerande och uppföljande chefsskapet inte lika framgångsrikt längre. Istället behöver team och personer tränas upp i att motivera och leda sig själva och ta ett större eget ansvar. Det är vad vi menar med det nya ledarskapet.

Vi är unika. Vi är inte bara ledartränare som inspirerar med föreläsningar och gruppövningar. Vi är inte bara affärscoacher som lyfter individen mot att nå sina mål. Vi börjar från grunden, med dig som människa, och lär på ett inspirerande sätt ut hur du fungerar i ditt personliga ledarskap. Samtidigt coachar vi dig steg för steg mot dina mål. Det är ett effektivt sätt att skapa bättre resultat och må bättre. Vi har det enda helsvenska konceptet som finns på denna nivå.

Dessutom licensierar vi företag och fristående coacher i träningsmaterialet Nya Ledarskapet. För att stödja coacherna och samtidigt få kontinuerlig feedback för att ständigt utveckla materialet har vi ett nätverk där vi har erfarenhetsutbyte och interna utbildningar. Inom nätverket agerar vi på marknaden som en helhet, med säljsupport, gemensam kvalitetsuppföljning och med möjlighet att använda varandras kompetenser vid behov.

 

 

Våra kunder tycker att de blir effektivare och skapar resultat

Vi mKreativitetäter effekten av alla våra träningar. Våra kunder tycker bland annat att de blir effektivare, får rätt saker gjorda, ökar självförtroendet och känner en minskad stress. I genomsnitt förbättrar deltagarna ett antal viktiga ledaregenskaper – till exempel förmågan att fatta beslut, sätta mål, delegera, kreativitet – med runt 20 procent.

Jag fick ett mycket bättre fokus och en bättre förståelse för vad jag vill, vilket har gjort mig effektivare både i jobbet och privat.

Peter Johansson, VD Bruske Deler Fönsterrenoveringar

 

Våra kunder får mer av en mycket viktig sak – tid

De timmar du investerar i Nya Ledarskapet har du mångdubbelt igen: Du förbättrar din förmåga att prioritera, du lär dig att skilja på det som är viktigt och det som bara är bråttom, du inser vikten av att delegera beslut till dina medarbetare, du förstår när något är tillräckligt bra… Sammantaget frigör det massor av tid som du inte trodde att du hade.

Jag har skapat ett utökat utrymme med upp till tio timmar i veckan, då jag kan driva strategiska utvecklingsfrågor som är min viktigaste arbetsuppgift

Michael Forslund, personalchef HSB

 

Våra kunder gör förbättringar som varar – och mår bra

En av de stora fördelarna med Nya Ledarskapet är att det integreras med ditt arbete från första mötet och följer dig genom hela perioden. Detta säkerställer att de förbättringar du gör kommer att bli varaktiga. Du hittar dessutom balansen mellan arbete och fritid, vilket ger dig möjlighet att prestera på topp över lång tid – och samtidigt må bra.

Nu är jag mer medveten om vad som tar och ger energi, och hur jag kan påverka min egen energinivå med enkla medel.

Anna Pontén, personaldirektör, Deloitte

 

3909793_orig

Här är några citat som vi gillar

 

”Vare sig du tror att du kan eller tror att du inte kan, har du förmodligen helt rätt”.
Henry Ford, bilbyggare

 

Utbildning kostar pengar. Okunskap är ännu dyrare”.
Sir Claus Moser., vetenskapsman

 

”De enda skott som du garanterat missar är de du inte vågar skjuta”.
Wayne Gretzky, hockeylegendar

 

”Den bästa tiden att plantera ett träd är för 20 år sedan. Den näst bästa tiden är nu”.
Kinesiskt ordspråk

 

”Folk kommer att glömma vad du sagt, folk kommer att glömma vad du gjort, men folk kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna sig”.
Maya Angelou., författare

 

”Det finns bara ett sätt att undvika kritik: gör ingenting, säg ingenting, var ingenting”.
Aristoteles, filosof

 

Jag har misslyckats gång på gång i mitt liv. Det är därför jag blev framgångsrik”.
Michael Jordan, basketstjärna

 

”När du alltid gör som du brukar, får du de resultat du alltid har fått”.
Tony Robbins, motivationsguru

 

”När du tar tag i ditt liv och förstår att det är du själv som styr det händer en fruktansvärd sak – du har inte längre någon att skylla på.”
Erika Jong, författare

Vill du att vi kontaktar dig
Vill du att vi kontaktar dig?
Skriv in dina uppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt!