Säljande ledarutvecklare sökes

Nya Ledarskapet växer och vi söker löpande nya kollegor som vill ansluta till vårt team med kompetenta och engagerade ledarutvecklare.

Vi rekryterar

Vi söker efter dig som vill utveckla människor och göra affärer. Du har en gedigen chefserfarenhet och har vana av att hantera allt ifrån grupper till individer och gärna på ledningsgruppsnivå.
Grupputveckling

Du har förmåga att lyssna in och coacha både i din roll som säljare och som ledarutvecklare. Du har säljerfarenhet, har ett nätverk och drivs av att arbeta affärsorienterat.

Du är en person med utpräglade ledaregenskaper och vana av att motivera grupper och individer. Du har förståelse för olika roller och ansvar i en organisation och är lyhörd för behov och utvecklingsmöjligheter.

Du ser försäljning som en naturlig del av jobbet och är en van relationsbyggare. Du är bra på att ta initiativ och kan hantera utmaningar i ett etableringsskede. Du har erfarenhet från ledande befattningar och vi ser gärna att du är certifierad coach.

Vi & vår ambition

Vi är en värderingsstyrd konsultorganisation som utvecklar människor, organisationer och affärer, genom tydliga processer och nytänk.
  • VISION: The Power of the Future. Today. For Everyone.
  • MISSION:Vi får Människor, Organisationer och Affärer att växa.
  • VÄRDERINGAR: Hållbarhet, Utveckling, Närvaro, Kraft.

Nya Ledarskapet arbetar i konsultform. Till ditt förfogande finns ett stabilt varumärke, välpaketerade och välrenommerade produkter, många referenser samt ett team av engagerade kollegor. Nya Ledarskapet har bl a ett väl beprövat och modernt svenskt träningsprogram för personligt ledarskap. Genom ett unikt material och väldokumenterade processer i kombination med professionella ledarutvecklare får vi företag, organisationer och medarbetare att tänka nytt, skapa resultat och må bra.

Du förväntas bidra med stor kraft och säljdriv till teamet. Vi är en lärande organisation där VI jobbar med ständig kompetensutveckling och kvalitetssäkring och agerar bollplank till varandra.

Hos oss arbetar du som konsult, under gemensamt varumärke på heltid.

Karin Burgaz

Låter det intressant?
Kontakta Karin Burgaz, rekryteringsansvarig på Nya Ledarskapet.
Tel 073-540 60 73 eller karin.burgaz@nyaledarskapet.se.

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret