Konsult inom ledarutveckling sökes

Nya Ledarskapet växer och vi rekryterar och söker löpande nya kollegor som vill ansluta till vårt team med kompetenta och engagerade ledarutvecklare.

Vi rekryterar

Vi söker just nu efter dig som redan idag arbetar som konsult och som önskar komma in i ett sammanhang där vi tillsammans skapar affärer och utvecklar ledare.
Grupputveckling

Du har förmåga att lyssna in och coacha både i din roll som säljare och som ledarutvecklare. Du har säljerfarenhet, har ett nätverk och drivs av att arbeta affärsorienterat.

Du har förmåga att lyssna in och coacha både i din roll som säljare och som ledarutvecklare. Du har redan idag en viss upparbetad affär inom området och önskar nu kollegor med vilka du kan dela dina erfarenheter och få en arena att själv växa din affär på. Då du redan är konsult så ser du försäljning som en naturlig del av jobbet och är en van relationsbyggare.

Du är en person med viss vana att leda processer inom grupputveckling, organisationsutveckling och att coacha ledare efter deras individuella behov.  Du har själv arbetat som ledare, det är en fördel om du arbetat i en ledningsgrupp, och vi ser gärna att du är certifierad coach. Du har god förståelse för olika roller och ansvar i en organisation och är lyhörd för behov och utvecklingsmöjligheter.

Vi & vår ambition

Vi är en värderingsstyrd konsultorganisation som utvecklar människor, organisationer och affärer, genom tydliga processer och nytänk.
  • VISION: The Power of the Future. Today. For Everyone.
  • MISSION:Vi får Människor, Organisationer och Affärer att växa.
  • VÄRDERINGAR: Hållbarhet, Utveckling, Närvaro, Kraft.

Nya Ledarskapet arbetar i konsultform. Till ditt förfogande finns ett stabilt varumärke, välpaketerade och välrenommerade produkter, många referenser från stora bolag samt ett team av engagerade kollegor. Nya Ledarskapet har bl a ett väl beprövat och modernt svenskt träningsprogram för personligt ledarskap. Genom ett unikt material och väldokumenterade processer i kombination med professionella ledarutvecklare får vi företag, organisationer och medarbetare att tänka nytt, skapa resultat och må bra.

Du förväntas bidra med stor kraft och säljdriv till teamet. Vi är en lärande organisation där VI jobbar med ständig kompetensutveckling och kvalitetssäkring och agerar bollplank till varandra, något du kanske saknar idag?

Hos oss arbetar du som konsult, under gemensamt varumärke på heltid.

Fredrik Kristoffers

Låter det intressant?
Kontakta Fredrik Kristoffers, rekryteringsansvarig på Nya Ledarskapet.
Tel 070-399 68 39 eller [email protected].

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret