Ledarutvecklare sökes

Vi växer och söker löpande efter nya kollegor som vill ansluta till vårt team med kompetenta och engagerade ledarutvecklare.

Nya Ledarskapet är ett väl beprövat och modernt svenskt träningsprogram för personligt ledarskap. Genom ett unikt material och väldokumenterade processer i kombination med professionella ledarutvecklare får vi företag och medarbetare att tänka nytt, skapa resultat och må bra.

Som ledarutvecklare coachar du individer och grupper i förmågan att leda sig själva. I Nya Ledarskapets program utvecklar deltagarna viktiga ledarkompetenser och några utvalda personliga ledaregenskaper. Du finns där som coach & handledare under tiden som mål blir tydligare, nya vanor etableras och tidshantering effektivare för att skapa önskade resultat.

Vi arbetar enligt en väldokumenterad och beprövad process som över 300 företag och organisationer valt för att utveckla chefer och medarbetare. Programmet finns på svenska och engelska och vi ser gärna att våra ledarutvecklare känner sig trygga med coaching och handledning på båda dessa språk.

Nya Ledarskapet arbetar i konsultform och som ledarutvecklare ansvar du för hela kedjan från relationsbyggande & försäljning till leverans & uppföljning. Till ditt förfogande finns ett starkt varumärke, välpaketerade produkter, gott om referenser samt en engagerad seniorcoach.

Du ansvarar för att bygga upp en egen affär utifrån individuella mål och stor frihet under ansvar. Du får samtidigt stöd från seniora kollegor och kulturen inom Nya Ledarskapet med en stark vilja att hjälpa varandra till gemensam framgång, Du arbetar som konsult under gemensamt varumärke på heltid.

Som ledarutvecklare rapporterar du till VD och ingår i konsultorganisationen. Du är delaktig i såväl strategiskt som operativt arbete. Konsultorganisationen träffas varje månad och däremellan finns seniorcoach och övriga kollegor som bollplank. Du får löpande stöd i egna frågor och möjlighet att bidra till hela verksamhetens utveckling.

Du är en självständig person med utpräglade ledaregenskaper och vana av att motivera individer och grupper. Du har förståelse för olika roller och ansvar i en organisation och är lyhörd för individuella behov och utvecklingsmöjligheter.

Du ser försäljning som en naturlig del av jobbet och är en van relationsbyggare. Du är bra på att ta initiativ och kan hantera utmaningar i ett etableringsskede. Du har erfarenhet från ledande befattningar och vi ser gärna att du är certifierad coach.

Låter det intressant?
Kontakta Karin Burgaz, rekryteringsansvarig på Nya Ledarskapet.
Tel 073-540 60 73 eller karin.burgaz@nyaledarskapet.se.

Vill du att vi kontaktar dig
Vill du att vi kontaktar dig?
Skriv in dina uppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt!