På Nya Ledarskapet värnar vi om din personliga integritet.

Individens personliga integritet och säkerheten för dennes personuppgifter är viktig för Nya Ledarskapet som ansvarar för att se till att alla personuppgifter behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med tillämplig dataskydds lagstiftning (GDPR). Vi värnar om ditt förtroende och ber dig därför att noggrant läsa igenom integritetspolicyn innan du delar med dig av personuppgifter till oss.

Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Nya Ledarskapet är en utbildningsleverantör i grupp och individutveckling. Nya Ledarskapet är ansvarig för de personuppgifter som du delar med oss. Vi registrerar dina uppgifter i vårt kundregister när:

• Du anmäler dig till någon av våra program.
• Du registrerar dig för vårt nyhetsbrev.
• Du har en fråga och/eller kontaktar os.
• Du besöker vår hemsida och accepterar cookies.

Vid anmälan till våra program och utbildningar behöver vi deltagarens kontaktuppgifter och företagsuppgifter. Har du en fråga eller vill kontaktar oss gällande något annat ärende så kan vi ibland be dig att komplettera med andra personuppgifter, dessa kan variera beroende på vilken kommunikationskanal som används. Generellt samlar Nya Ledarskapet kontaktuppgifter till deltagare och företagsuppgifter.

Du kan när som helst be oss att ta bort dina personuppgifter. Du har alltid rätten att be om ett utdrag av dina personliga uppgifter i vårt kundregister. Då skickar du ett mail till oss på [email protected] med dina behov. Vi kommer att besvara din förfrågan inom 72 timmar. Vår målsättning är alltid att ha ärendet löst inom denna tidsram.

Nya Ledarskapet säljer aldrig personligt identifierbar information till tredje part.

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret