Kan du leda dig själv kan du också leda andra

För att du ska bli en bra chef och ledare börjar det alltid med att du ska känna dig själv, för att sedan kunna använda dina styrkor på bästa sätt och utveckla de begränsningar du trots allt har.

Personligt Ledarskap

Nya Ledarskapets grundprogram, Personligt Ledarskap, handlar om just detta – att bli en bra chef för dig själv och hitta din egen väg till framgång. I fortsättningsprogrammet, Leda Genom Andra, får du dessutom ovärderliga kunskaper om hur dina medarbetare fungerar och hur du motiverar dem, engagerar dem och får dem att jobba mot de mål ni har.

Vi kan också erbjuda individuellt anpassade program där du tillsammans med en erfaren ledarutvecklare lägger upp en plan eller bestämmer innehållet löpande.

Läs mer om våra individuella program:

“Har blivit modigare och mer handlingskraftig. Nya Ledarskapet har inneburit flera viktiga förändringar för mig som chef: Jag tar mig tid att tänka efter, att reflektera, för att kunna fatta bättre beslut. Jag har lättare att prioritera det som är viktigt. Jag känner mig tryggare i min kompetens. Tillsammans har detta gjort mig modigare och mer handlingskraftig. Dessutom har jag nu ännu roligare på jobbet! “

 

Marlene Bernfalk Karlsson, ekonomichef Gnesta Kommun

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret