91-åringens dröm – att krascha en garageport

Picture

 
Har du en dröm du vill uppfylla – hoppa fallskärm, springa ett maraton, byta jobb… – men du avfärdar drömmen för att du inte tror att den går att förverkliga? Hämta då inspiration från 91-årige Walter Thomas som nyligen förverkligade sin dröm – att få uppleva känslan av att köra bil genom en garageport!
Vi har väl alla våra drömmar. Men för de flesta av oss stannar drömmen vid en kort tanke, innan vi snabbt kommer på olika hinder som gör drömmen omöjlig – jag har inte tid, inte råd, inte kunskap, inte mod och en himla massa “inten” till.

Om vi inte vågar fantisera om våra drömmar och föreställa oss hur härligt det ska bli när drömmen går i uppfyllelse har vi på ett effektivt sätt stängt av våra möjligheter att lyckas. Om vi inte ens vågar tänka tanken, hur troligt är det då att det kommer att hända?

91-årige Walter Thomas, från Chicago, USA, hade länge funderat på hur det skulle kännas att backa bilen genom garageporten. Nyligen gick hans dröm i uppfyllelse med lite hjälp av fru och barnbarn. De hittade en bil som var på väg att skrotas samt ett garage som skulle rivas och fick ägarnas tillåtelse att hjälpa Walter att uppfylla sin dröm.

– Efter alla dessa år trodde jag aldrig att det här skulle hända. Jag vet inte vad jag skulle göra för att överträffa det här. Jag är nog för gammal för att överträffa någonting, sa en mycket lycklig Walter Thomas efteråt.

Man kan tycka vad man vill om det vettiga i att krascha en garageport, men en sak kan ingen ta ifrån Walter Thomas: Han hade en dröm och han såg till att förverkliga den!

Om du som läser detta också har en dröm eller två är det kanske dags att släppa loss fantasin och verkligen känna efter hur det skulle vara om drömmen blev sann. För en tid slänga alla hinder i papperskorgen, lägga alla “det går inte” åt sidan och bara fokusera på drömmen.

Släpp drömmarna loss, det är sommar!

Missa ingen kunskap och insikter!

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret.