Nu har Nya Ledarskapet blivit The New Leadership…

Bilden ovan: Fredrik Kristoffers, Nya ledarskapets grundare, tillsammans med de två ledarutvecklarna Mamta Gera (värd för kvällen i London) och Helena Bernáld.

Nya Ledarskapet har nu på allvar tagit steget ut i världen. I slutet av oktober öppnade vi vårt första utlandskontor i Covent Garden, London.

— Samtidigt som det är ett stort steg just nu är det ändå bara ett litet steg i vår vision att nå ut till många fler länder, säger Clas Kagerup, vd för Nya Ledarskapet.

De senaste åren har Nya Ledarskapet etablerat sig som ett av de tongivande utbildningsföretagen när det gäller personligt ledarskap i Sverige. Ett 20-tal ledarutvecklare arbetar idag med Nya Ledarskapets material som sedan snart två år även finns på engelska. Men idén har hela tiden varit att satsa internationellt.

— Våra medarbetare arbetar redan nu med engelskspråkiga kunder på flera håll i världen. Så valet av London som vår första utlandsetablering är ingen slump. Dessutom kan det bli en naturlig kanal för att nå ut till andra länder, säger Clas Kagerup.

Mamta Gera och Helena Bernáld är våra två första ledarutvecklare i England. Helena Bernáld har sedan snart 20 år arbetat med ledarskap, kommunikation och utbildning i eget företag. Mamta Gera har erfarenhet från ledande positioner i flera stora företag, bl. a. BBC, SkyTV och Amazon.

— Det känns otroligt spännande att vara med på resan när Nya Ledarskapet expanderar ut i världen. Även om Nya Ledarskapet är ett svenskt koncept är det synnerligen internationellt gångbart, eftersom det är så nära knutet till individens och organisationens mål. Ett ”gränslöst” koncept, skulle vi kunna säga!, säger Helena Bernáld.

Vad kan då ett svenskt ledarskapsföretag bidra med för att förbättra ledarskapet på den engelska och internationella marknaden? Mamta Gera, som har lång erfarenhet från internationella företag, ser åtminstone tre områden där Nya Ledarskapet skiljer sig från traditionella management-program:

— Det är både arbetsrelaterat och personligt. De flesta ledarskapsprogram handlar bara om ditt jobb. Nya Ledarskapet tar tag i hela ditt liv, inte bara om ditt arbete. Det är egentligen rätt självklart att om något händer i ditt privata liv, din hälsa, din familj, dina vänner…  så påverkar det dig även i ditt arbete. Och även åt andra hållet, det som händer på jobbet får effekter också utanför arbetet.

— Det finns ett starkt fokus på mål. Från första mötet handlar det om att sätta mål och att nå dem. Och insikten om att det är de många små målen som till slut leder dig fram till det stora målet är fantastisk. One step at a time…

— Sedan är det både inspirerande och roligt att läsa och bjuder på många ”aha-upplevelser”…

Nya Ledarskapet bjöd i samband med öppnandet av kontoret i London in till ett event med bl. a. föreläsning, frågor & svar samt möjligheter till nätverkande. Reaktionerna bland de dryga 60-tal från både stora och små företag som deltog i eventet var mycket positiva. Här är några röster:

“Att få en liten inblick i hur Nya Ledarskapet fungerar visar verkligen deras engagemang och passion för att hjälpa andra att uppnå sina mål. Eventet var väldigt inspirerande, jag fick reflektera över mina egna mål med en verklig känsla av motivation och fokus.” Rachel Brown, Product Owner, Goji

“Engagerande och tankeväckande. Nya Ledarskapet gav mig en bra plattform för att identifiera mina mål och hitta en väg för att uppnå dem.” Daljeet Sidhu, Software Test Engineer, Dunelm

“Jag tyckte att kvällen var väldigt informativ och trevlig samt bra för nätverkande. För mig personligen var det mycket nyttigt eftersom jag känner att jag behöver vägledning i min framtida karriär och personliga livsriktning.” Sirini James, Biomedical Scientist, Work in different Histopathology labs

 ”Fantastiskt event. Jag mötte några mycket intressanta personer. Kvällen var mycket fascinerande och en ögonöppnare för mig.” Sousan Luqman, Education Programme Manager, Elfridfa Rathbone

Mer information lämnas av:
Clas Kagerup, VD: Tel: +46 72 731 07 31 Mail: [email protected]
Fredrik Kristoffers, grundare och utvecklingsansvarig: Tel: +46 70 399 68 39 Mail:  [email protected]

 

Ett 60-tal personer lyssnade, inspirerades och nätverkade när The New Leadership invigde kontoret i London med bl.a. föreläsning och mingel.
Sousan Luqman, Sirini James, Rita Sharma och Susie Hanlon var fyra av gästerna. Alla var överens om att det var ett “great event” och nog verkade de trivas…
Facinerande, ögonöppnande och nyttigt var några av omdömen om The New Leadership och kvällen.

Missa ingen kunskap och insikter!

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret.