Nu öppnar vi ett kontor i London!

Nya Ledarskapet tar i dagarna det första steget på en internationell satsning. Den 30 oktober öppnar vi vårt kontor i London med ett event i Holborn.

Sedan ett drygt år finns allt vårt material på engelska vilket inte bara har möjliggjort att våra ledarskapsutvecklare kan arbeta med internationella kunder. Det har även öppnat dörren för att starta vårt första lokalkontor utomlands. Premiären sker måndag 30 oktober med ett event, ”An Evening for Inspired Leaders”, i Hubbard & Bells lokaler i Holborn, London, inför ett 100-tal specialinbjudna gäster.

— Jag är strålande glad att vår internationella satsning nu har börjat på allvar. Det är en spännande resa vi ger oss in på, säger Fredrik Kristoffers, Nya Ledarskapets grundare.

På plats vid premiären finns, förutom Fredrik Kristoffers, även Mamta Gera och Helena Bernald, ledarskapsutvecklare med säte i London. Bägge har lång ledarerfarenhet från både stora och mindre företag men har nu valt att arbeta med Nya Ledarskapets material.

— Det är väldigt spännande att vi nu kan lansera ”The New Leadership” i Storbritannien, säger Mamta Gera, som är är värd för evenemanget. Hon kommer att ta med sig erfarenheterna från sina tidigare arbeten på bland andra BBC, Amazon och SkyTV.

Eventent är alltså i Hubbard & Bells lokaler i Holborn, nära Covent Garden, med början kl. 18.30 (lokal tid). Förutom information om Nya Ledarskapets program finns det möjlighet att ställa frågor samt nätverka. Dessutom lovar vi både goda tilltugg och kall champagne för att fira vårt första utlandskontor!

Om någon händelsevis har vägarna förbi och är intresserad att vara med, ring Fredrik Kristoffers på +46 70 399 68 39 så ser han till att ni får närvara.

Missa ingen kunskap och insikter!

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret.