Sökes: Säljande VD till Nya Ledarskapet

Nya Ledarskapet är ett modernt svenskt koncept för personligt ledarskap. Genom unika och väldokumenterade processer i kombination med professionella ledarutvecklare med gedigen chefserfarenhet kan vi få företag och dess medarbetare att växa och skapa resultat. 

Inom Nya Ledarskapet utmanar och stöttar vi individer och grupper till att etablera nya vanor för att skapa nya, bättre resultat och samtidigt må bra. Mer än 500 organisationer valt oss för att utveckla sina chefer och medarbetare. 

Vi är en värdegrundsstyrd organisation där de fyra ledorden – hållbarhet, utveckling, närvaro och kraft – genomsyrar allt vi gör. Bolaget befinner sig i en spännande fas där efterfrågan på personlig utveckling bara ökar och flera ramavtal med stora organisationer har slutits det senaste året. 

Mot bakgrund av detta finns en oändlig potential för bolaget och vi söker en nu en VD vars uppdrag blir att ta bolaget genom en rejäl tillväxtresa. Detta innebär att vi behöver en person som drivs av expansion, ledarskap och sälj.  Du kommer att kombinera det operativa försäljningsarbetet med bolagets strategiska frågor.

Din mångåriga ledarerfarenhet i högre chefsbefattningar och erfarenhet av företagsledning är så klart av största vikt. Det är bra om erfarenheten kommer från ett tjänsteproducerande bolag, B2B, och ännu bättre om det är från ett bolag i en uppstartsfas, med dess unika behov och möjligheter. Vi ser fram emot att prata mer kring din passion för ledarskap, dina nätverk och dina erfarenheter från lyckade affärer! 

Placeringsort Stockholm

Upplysningar:

Karin Burgaz, rekryteringsansvarig på Nya Ledarskapet, svarar gärna på dina frågor. Karin når du på 073-540 60 73 eller [email protected]

Ansökan:

Skicka din ansökan till [email protected] senast den 4 oktober.

 

Missa ingen kunskap och insikter!

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret.