Välkommen till vår nya hemsida!

Picture

Förändring är en av de få konstanterna i vår tillvaro, brukar vi i Nya ledarskapet säga. Vi lever givetvis som vi lär – så varmt välkommen till Nya Ledarskapets nya hemsida!

Vår ambition med den nya hemsidan har varit:
• Lätt att navigera i. Allt på ett ställe, vill du till exempel veta hur vårt program fungerar gör du det med ett klick.
• Ljus och trevlig layout. Även om det är innehållet som är det viktiga skadar det inte med en trevlig utsida…
• Lätt att läsa. Ett rakt och enkelt språk, fritt från konstiga facktermer som få begriper. Nya Ledarskapet vänder sig ju till alla som vill utveckla sitt personliga ledarskap.

Vi har dessutom valt en tekniskt plattform som ger oss många nya möjlighet i framtiden – egenproducerade video- och ljudfiler, diskussionsforum, omröstningar, kommentarer, bokningar av möten… och mycket mera.

– Vi öppnar för mer interaktivitet och dialog med såväl kunder, läsare som andra intresserade av ledarskap. 2015 kommer att bli mycket ett mycket spännande år för de som följer oss, säger Clas Kagerup, vd för Nya Ledarskapet.

När du nu ändå är här – titta gärna runt på vår hemsida. Och vill du lämna en kommentar är vi bara glada.

PS. Ser du något som inte fungerar eller andra konstigheter? Låt oss få veta det via ett mail så vi kan fixa till problemet.


 

Missa ingen kunskap och insikter!

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret.