bildspelsbild1

Den som mår bra gör också ett bättre jobb. Konstigare än så är det inte.

Jag fick ett mycket bättre fokus och en bättre förståelse för vad jag vill, vilket har gjort mig effektivare både i jobbet och privat.

Peter Johansson, VD Bruske Deler Fönsterrenoveringar

Idag är företag och organisationer slimmade och ställer höga krav på medarbetarna. Det innebär i många fall lite för hög arbetsbelastning under för lång tid, vilket kan leda till såväl otrivsel som minskad produktivitet, stress, sjukskrivningar och att nyckelpersoner slutar. From 31 mars 2016 har Arbetsmiljöverket  slagit fast nya föreskrifter för bl.a. arbetsbelastning vilket  gör att arbetsgivare/chefer har ett ännu större ansvar för att medarbetarna ska må bra.

Lösningen heter effektiv tidshantering och starkt personligt ledarskap. I Nya Ledarskapet tränar du dig på att prioritera, skilja viktigt från bråttom, våga säga nej när det behövs, veta när något är tillräckligt bra, delegera… Du kommer att bli förvånad hur mycket tid och kraft det finns att spara samtidigt som du förbättrar dina chanser att nå dina mål. Den största vinsten är kanske ändå att du mår bra och kan bidra till ditt företags resultat under lång tid.

I grunden är ju detta en självklarhet – den som mår bra känner mer glädje i jobbet, är mer motiverad och gör ett bättre och effektivare jobb. Konstigare än så är det inte.