Martin Sjögren – en eldsjäl både på och utanför arbetet

Martin Sjögren P06Norrviken

Vi på Nya Ledarskapet har glädjen att få bidra till Sollentuna Fotbollsklubbs utveckling. Vi ser det som viktigt att ungdomar vill fortsätta att spela fotboll, utvecklas och finna glädje i sin fritid. Nya Ledarskapet stödjer dem på flera plan bland annat genom vår erfarenhet och kompetens att coacha ledare och idrottare för att kunna prestera bättre och samtidigt må bra.

Martin är en eldsjäl för laget P06 Norrviken i Sollentuna FK

Laget P06Norrviken har intervjuat vår ledarutvecklare Martin Sjögren med anledning av hans arbete och engagemang för laget.

Då har vi kommit till ytterligare en eldsjäl som stöttar Sollentuna FK P06 Norrviken; Martin Sjögren. Han hjälper vår lagledare Therese Paumgardhen med att boka träningsmatcher och flytta matcher i Sanktan. Han har m a o den viktiga rollen som vår matchplanerare!
Till vardags är Martin konsult och Ledarutvecklare på Nya Ledarskapet som dessutom har valt att sponsra laget i år! 🌟⚽️🌟

Som sponsor till laget hoppas Martin både kunna bidra finansiellt och med kompetens inom olika områden kopplat till personligt ledarskap! Utöver det bidrar Martin med kontakter från sitt nätverk, t ex idrottspsykologen Johan Fallby som tidigare föreläst för killarna inom mental träning 🌟💪🧠👍🌟

Läs gärna mer om hur Martin och hans kollegor tränar elitidrottare, ledare, ledningsgrupper och organisationer att kunna prestera bättre och samtidigt ha balans och må bra på: www.nyaledarskapet.se

Vi i laget är enormt tacksamma för ditt bidrag, tid och engagemang! 🙏⚽️🙌🤩

#eldsjäl#sponsor#nyaledarskapet#sfk#p06norrviken#motnyamål2022

Citerat från P06Norrviken Instagram

För att läsa inlägget i sin helhet följ länken till Instagram och P06Norrviken (kräver Instagramkonto)

Sollentuna FK är en av Europas största fotbollsklubbar med ambitionen att inspirera fler till ett livslångt intresse och engagemang för fotboll och bidra till en positiv och hållbar utveckling för såväl individer som samhälle.

Nya Ledarskapet är ett konsultföretag som arbetar med det Personliga Ledarskapet, enskilt eller i grupp. Vi får organisationer och individer att frigöra sin potential, nå sina mål och samtidigt ha balans och må bra. Vårt arbetssätt bygger på vetenskaplig grund där vi, i samarbete med Karolinska Institutets avdelning Neuro Science, har validerat vårt program.

Våra kunder är allt från idrottare, startups och universitet till internationella industrikoncerner, banker och konsultföretag mfl.

Missa ingen kunskap och insikter!

Vill du komma i kontakt med Nya Ledarskapet?

Kontakta oss för kostnadsfri information via formuläret.