Martin Sjögren

Martin Sjögren

Det jag verkligen gillar med Nya Ledarskapet är att programmet utgår från din specifika situation, erfarenhet och behov där du tränar ditt ledarskap praktiskt i din egen arbetsvardag över längre tid. Precis som när du lär dig spela golf med en golfinstruktör. Du uppnår resultat av det du lär dig redan på första mötena i programmet.

Kontakt:
0725-21 74 13

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Luntmakargatan 26, 5tr
111 37 Stockholm

”Du kan mycket mer än du någonsin tror”

Min starka övertygelse efter 15 års ledarerfarenhet inom försäljning från nationella och internationella företag och från lagidrotten är att varje människa kan mycket mer än man tror. Min filosofi är att alla är talanger – gammal som ung. Jag utgår alltid i första hand från det du gör bra och bör göra mer av. Inte på det du gör mindre bra och behöver utveckla. Det kommer sedan. Det gäller bara att hitta det som du älskar och gör riktigt bra. Att vända på myntet och se den positiva sidan av en egenskap som du vant dig vid att se som negativ. Men också sedan att våga ändra en del vanor, attityder och tankemönster i ditt liv som inte leder till dina drömmar och mål.

Du kommer att behöva vägledning och verktyg för att kunna tänka nytt och större och må bra. Det är där jag som Ledarutvecklare och Coach kommer in i bilden och hjälper dig. Med hjälp av Nya Ledarskapets helhetskoncept och metodik lotsar jag dig fram till vad du vill uppnå och vara som Ledare om 8-10 månader utifrån dina förutsättningar och erfarenhet. Jag kommer bidra med positiv energi, närvaro och lite skratt och hjälpa dig framåt i processen. Men det är du som måste göra jobbet. Jag är känd för att vara envis och målinriktad och jag kommer inte ge mig förrän du lyckats nå dina mål med programmet.

Utbildning:
Civilekonom från Linköpings Universitet, olika interna och externa skräddarsydda Ledarutbildningar, Licensierad Coach Nya Ledarskapet, Solution Selling steg 1 och 2, Project Management, Gustaf Käser Sales Training, SPIN Sales Training.

Karriär och erfarenheter:
Försäljningschef och ledningsgrupp på Handelshögskolan i Stockholm Executive Education, Försäljningschef och ledningsgrupp på Visma Software, Försäljningschef och ledningsgrupp på Visma Services, Kontorschef i Handelsbanken (mfl roller). Managementkonsult på Cap Gemini. Ledare och tränare för ungdomslag i fotboll under fem år. Jag har arbetat mycket med försäljning med fokus på komplexa tjänster och processer inom främst HR.

Gillar:
Att se vuxna och barn lyckas och utvecklas utöver sina egna och omgivningens förväntningar.

Ogillar:
När man inte visar respekt för människor. Respekt är det viktigaste värdeordet för mig.

Beundrar:
Entreprenörer som lägger all sin tid och energi på sina idéer, personal och kunder, och tar personliga risker för att de brinner så enormt för det. Fantastiskt!

Intressen:
Utförsåkning, löpning, fotboll, musik och fiske samt umgås med familj, släkt och vänner.

Reser gärna till:
Värme och bad vid Medelhavet och svenska fjällen på vintern.

Är jag bra på:
Att genom min förmåga att lyssna och ställa bra frågor samt positiva förhållningssätt få människor att växa genom att våga prova och utmana sig själva.

Är jag mindre bra på:
Maila frågan till min fru. Hon har en lång lista på det. ☺ Nej vars….det är nog så att jag ibland har för många idéer och bollar i luften.

Okända talanger:
Har bra gehör i musik. Säg låten så kan jag spela den hyfsat snart. Har hållit i ett radioprogram live i en timme utan förberedelse och med tio minuters varsel.