Jonas Arnström - Fotograf Christin Sylvander

Jonas Arnström

Under mina år på både den svenska och internationella scenen har jag mött många företagsledare i olika branscher, en del mer framgångsrika än andra. Den viktigaste insikten jag har fått är att ett ”Growth Mindset” är avgörande för att skapa framgång. Att vara en lärande individ, öppen för nya idéer och förändring, utgör en central framgångsfaktor för att bli en trygg och stark ledare.

Kontakt:
070-475 45 21

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Luntmakargatan 26, 6tr
111 37 Stockholm

”All utveckling och förändring börjar med dig själv!”

Utbildning:
Jag har en DIHM-utbildning inom marknadsföring och verksamhetsstyrning från IHM. Under perioder har jag även kompletterat med utbildningar i Business English på Berglitz, allt för att hålla en hög nivå i den internationella kommunikationen. Jag har genom åren även genomgått diverse ledarutbildningar och säljutbildningar. När jag var aktiv inom ishockey fick jag möjlighet att diplomera mig i Steg I, II, III och HUT-utbildning, vilket krävs för att få coacha upp till nivån för Allsvenskan. Under mina verksamma år i olika dryckesföretag har jag lärt mig mycket om både vinkunskap och drycker i stort. Jag har en examina från Vinkällaren och kan även titulera mig sommelier..

Tidigare karriär:
Som tidigare VD för norden på företaget Henkell Freixenet, världens största företag för mousserande vin, är jag van att arbeta långsiktigt och strategiskt mot högt uppsatta mål. Under min karriär har jag haft flera roller i både dagligvaruhandeln och dryckesbranschen, bland annat som marknadschef och försäljningschef. Detta har varit till stor nytta för mig som ledare och VD för att få ett 360° perspektiv vid stora beslut. Privat har jag och min fru startat och drivit företag som vi sedan avyttrat och sålt, en rolig och lärande resa som jag är mycket tacksam för idag.

Gillar:
Möten med människor.

Ogillar:
Egoism och snålhet.

Beundrar:
Kreativitet och att tänka utanför boxen.

Gör när jag är ledig:
Reser, äter gott med vänner och familj, spenderar tid i skärgården. Uppskattar gärna en båttur till någon av skärgårdskrogarna eller skidåkning i fjällen. Långa promenader med hunden Eddie är också ett inslag i ledigheten.