Anna Landegren

Anna Landegren

Varje människa har nyckeln till att lösa sina utmaningar inom sig. Jag har verktygen för att få det att hända.

Kontakt:
070-207 39 13

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Luntmakargatan 26, 6tr
111 37 Stockholm

”Jag tror på din potential”

Efter att varit ledare i 20 år har jag utbildat i ledarskap, handlett individer och skapat grupper som är trygga nog att våga utvecklas. Jag har lett grupper som inte kunde prata med varandra till att samarbeta mot gemensamma mål med bra resultat.

Nya Ledarskapet imponerar på mig i hur det får förändring att vara över tid. Att nya insikter omsätts direkt och tränas i ditt företag i din vardag. På detta sätt börjar förbättringen direkt från kursstart.

Jag är övertygad om att varje människa har nyckeln till att lösa sina utmaningar inom sig. Jag har verktygen för att få ner det på papper och få det att hända. Jag tror på din potential.

Utbildning:
Civilingenjör i maskinteknik. Ledarutvecklare i Nya Ledarskapet. Ett antal ledarutbildningar, coaching och feedback. Certifierad i pussel DISC.

Tidigare karriär:
Chef i telekombranschen med ansvar för bygg och kraft, innan det med ansvar för dispatch och personal som jobbat dygnet runt. Rekryterare på Netlight Consulting. Ledarutbildare inom Svenska kyrkan.

Gör jag när jag är ledig:
Smider i silver.

Reser gärna till:
En stuga utan vatten och avlopp på Runnö utanför Oskarsham.

Är jag bra på:
Engagera, hitta nya infallsvinklar och agera.

Kuriosa:
Har spelat improviserad musikal inför publik. “Du vet inte vem du är, var du är eller vart du är på väg. Men nu börjar musiken – sjung!”