Kjell Löfstrand

Kjell Löfstrand

Jag älskar att arbeta med människor vilket är en bra grund för allt förändringsarbete. Det är en enorm glädje och tillfredsställelse att locka fram potentialerna hos människor. Coachningen kan göra detta men det är alltid individen som har ansvaret för sin egen utveckling.

Kontakt:
0735-147 464

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Luntmakargatan 26, 6tr
111 37 Stockholm

”Alla har en potential”

Min erfarenhet inom många företag och under många år, säger mig att alla har en enorm potential att växa i sina jobb och som personer. Det gäller bara att locka fram detta och det går! Finns det något mer fantastiskt än att se människor växa, ta nya steg och blomma upp som individer! Den bästa affärsidén kan gå förlorad om inte de anställda är engagerade.

Utbildning:
Högskoleekonom och licensierad ledartränare Nya Ledarskapet.

Tidigare karriär:
Mångårig erfarenhet av ledningsgruppsarbete främst som ekonomichef men även VD. Internationella koncerner med fokus på Norden, Europa och USA. Har arbetat mycket med förändringsprocesser.

Gillar:
Förändringar och att ha roligt på arbetet. En dag utan skratt är en förlorad dag!

Ogillar:
Girighet, avundsjuka och missunnsamhet.

Beundrar:
Människor som växer och lyckas i olika sammanhang.

Gör jag när jag är ledig:
Långa promenader, styrketräning, läsa böcker främst deckare och inom personlighetsutveckling. Umgås med min fru och son.

Övriga intressen:
Gillar skarpt att laga mat och kombinera med gott vin därtill. Vilt och fisk hör till favoriterna. Går gärna och tittar på ishockey och bandy.