Pia Thedeen

Pia Thedéen

För mig handlar ledarskap om att skapa förutsättningar för att få medarbetare att lyckas – här kan jag komma in och hjälpa dig att utveckla din förmåga. Det jag uppskattar med Nya Ledarskapet är att det är strukturerat, sker över tid och leder till handling och resultat. Inte konstigt att mer än 95% upplever att de både skapar bättre resultat och mår bättre!

Kontakt:
070-549 82 90

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Luntmakargatan 26, 6tr
111 37 Stockholm

”Framgång handlar om att utveckla dig själv - när du blir ledare handlar det även om att utveckla andra”

Framgång som ledare är inte baserat på det egna resultatet utan snarare på att få andra att lyckas – för att kunna det, så måste vi också ha de verktyg och resurser som behövs för att bli en duktig ledare. I Nya Ledarskapet pratar vi om vikten av att kunna leda dig själv innan du kan leda andra. Det gäller både som individ, ledare, specialist och inte minst som förälder ;). Det är det jag kan och vill hjälpa dig med!

Jag har genom åren själv gått många ledarskapsutbildningar och kan se att det som särskiljer Nya Ledarskapet, och som jag tidigare saknat, är att vi utvecklar organisationer och individer över tid för att säkra att förändringen faktiskt sker. Det är lätt att bli inspirerad av en utbildning men när man kommer hem i vardagen är det svårare att ändra sitt sätt att vara, man faller ofta tillbaka i gamla vanor. Därför sträcker sig våra utvecklingsprogram över längre tid och du har möjlighet att ständigt öva och förändra ditt sätt att agera i praktiken – i din vardag.

Som ledare är det viktigt att skapa grupper som är trygga i att våga utvecklas och skapa resultat – och allt börjar med dig som ledare. Låt oss förstärka det du gör bra och våga ändra en del vanor, tankemönster och agerande så att du kan nå dina mål – både privat och yrkesmässigt. Jag kommer att vara där, hjälpa dig att tänka nytt, ge vägledning och glädjas med dina framgångar.

Utbildning:
Interna och externa Ledarutbildningar genom åren, 7-goda vanor, Diplomerad affärscoach, NLP via Coach2Coach m.fl. Dessutom otaliga säljutbildningar, värdebaserad försäljning, sälj B2B mm. I grunden en Magister i Internationell ekonomi, franska, Linköpings Universitet.

Tidigare karriär:
Jag har drygt 25 års erfarenhet som ledare, främst som försäljningschef inom B2B på olika bolag och från många olika branscher. Jag har främst arbetat i Sverige men även utomlands i tex Frankrike, Irland och Colombia. Jag har nått höga resultat genom åren genom ett närvarande ledarskap, coaching och tydlig uppföljning men inte minst genom att jag själv hela tiden ser till att utveckla mitt eget och mina medarbetares självledarskap.

När jag är ledig:
Spenderar min fritid helst ihop med min familj och mina vänner. Gärna ute på Ljusterö, på sjön, padelbanan eller golfbanan.