Som din personliga ledarutvecklare kommer jag att utmana dig att tänka utanför boxen. Nya insikter kommer skapas som leder till långsiktiga positiva resultat. Helt enkelt ett bättre liv på alla plan!
Kontakt:

0703-111 742

E-mail
Besök Adress:

Falugatan 3
113 32 Stockholm

Min LinkedIn-profil:

”Vänta inte på att resultaten ska komma, se till att de kommer”

Jag har hört sen jag var liten att jag har ett enormt bra bollsinne. Än idag när det dyker upp situationer där en boll finns inblandad så blir jag meddetsamma trygg och tänker, det här kan jag! Om det sen, mot förmodan, skulle gå lite sämre så blir jag lika förvånad varje gång. Tänker att jag har nog bara har en dålig dag, för jag har ju ändå ett jäkla bra bollsinne eller?… 

Det är så lätt att fastna i berättelserna om oss själva där andra människor har en uppfattning om vilka vi är, vilka förutsättningar vi har, vad vi är bra eller mindre bra på. Tänk om allt du tror om dig själv i själva verket inte är sant? Att ta ansvar över sitt eget liv, sina handlingar, göra medvetna val och sätta upp tydliga mål låter enkelt i teorin. I praktiken är det inte alltid så lätt. Vad skulle hända om du aktivt började söka efter nya sätt att göra det du gjorde igår på ett bättre sätt idag? 

Det här är en otroligt spännande resa och process! Här kommer vi tillsammans ifrågasätta gamla invanda mönster och tankebanor, öppna upp för storslagna drömmar och träna rent konkret med handfast praktisk handling. Du blir starkare i att leda dig själv och andra.

Som din personliga ledarutvecklare kommer jag vara nyfiken, lyhörd och utmana dig att tänka utanför boxen. Medvetenhet och nya insikter kommer skapas som leder till långsiktiga positiva resultat. Helt enkelt ett bättre liv på alla plan!

Så min slutliga fråga till dig är, har du bra bollsinne?…


Tidigare karriär:

Olika befattningar inom TV och Media, Entreprenör, VD företag inom renovering/inredning, Stresskonsult, Kommunikatör, Marknadsförare, Artist.

Annat:

Mångårig erfarenhet från chefs och ledarskap inom ovanstående branscher. Även mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling, marknadsföring, coaching, kommunikation, Signad på Universal som låtskrivare och artist. Konferencier.

Gillar:

Självdistans, humor, galna idéer och god mat.

Ogillar:

Falskhet.

Beundrar:

Alla som VÅGAR följa sitt hjärta och vara sanna mot sig själva.

Gör jag när jag är ledig:

Umgås med mina vänner och barn, äter gott, tränar och sjunger...

Är jag bra på:

Att vara modig, våga gå nya vägar, hitta nya perspektiv och idéer.