Tina Lindahl

Tina Lindahl

Jag hjälper dig att bygga bron mellan den du är idag och den du vill vara imorgon.

Kontakt:
0735-088 308

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Luntmakargatan 26, 6tr
111 37 Stockholm

”Sätt inte din personliga utveckling som en punkt på din bucketlist. Se till att bli den du vill vara NU”

Jag har arbetat som ledare i dryga 20 år och gjort den klassiska chefsresan, det vill säga, jag har jobbat mig uppåt, blivit uppmärksammad för mina prestationer och befordrats till chef .

Jag har varit på stora svenska och utländska företag där den röda tråden i mina uppdrag har varit att genomföra organisatoriska förändringar.

Det som saknades i min verktygslåda under mina första chefsår var hur jag skulle leda mig själv så att jag kunde stå stabilt när det blåste hårt.

När jag, mycket senare, i mitt arbetsliv fick verktygen så fick mitt arbetsliv och mitt privatliv en ny dimension som jag önskar att alla får uppleva. Känslan av att nå mina uppsatta mål och ta kontroll över mitt liv blev en upplevelse som gav mersmak.

Livet blev enklare och njutbart helt enkelt och jobbet blev betydligt roligare!

Därför är jag så oerhört glad att jag i rollen som ledarutvecklare kan rusta dig med rätt verktyg så att du en gång för alla kan ta kontroll över ditt liv, ditt välmående och nå de mål som du drömmar om.

Ta chansen att börja din resa i ledarskap där du kommer att lära känna en mycket intressant och viktig person på djupet – Dig själv.

Utbildning:
Royal Melbourne Institute of Technology, Product Development and Merchandising.

Tidigare karriär:
Mellanchef (så kallad sandwich-chef) på mellanstora och stora företag med fokus på förändringsledning. Säljcoach i eget bolag där jag hjälpte mindre och stora koncerner att synas och sälja samt coacha på rätt sätt.

Gillar:
Att skratta och att vara delaktig i djupa samtal.

Ogillar:
Peka finger-mentalitet.

Beundrar:
Personer som tar sig ur sitt skav och som ber om hjälp på vägen.

Tycker jag är viktigt:
Att njuta av resan jag gör och den jag är just nu medan jag jobbar för att nå mina mål.