Carina Hiller

Ett hållbart och utvecklande ledarskap tar avstamp i din förmåga att vara ärlig mot dig själv

Kontakt:
+46 (0)707 33 67 69

E-mail:
[email protected]

Besök Adress:
Falugatan 3
113 32 Stockholm

Min LinkedIn-profil

”Livet är en pågående resa”

Under årens lopp har jag arbetat med individer och grupper från olika delar av världen och anpassat uppdragen efter deras specifika behov, syfte och mål. Jag brinner för att handleda grupper och individer och hjälpa dem att leda sig själva och andra på ett utvecklande sätt. Jag ser värdet i att skapa förståelse för hur ett ledarskap kan påverka och utveckla individer och grupper samt få insikt i hur man med ändrade vanor kan skapa resultat.

Jag vet att ett hållbart och utvecklande ledarskap tar avstamp i din förmåga att vara ärlig mot dig själv och hitta energikällor som ger dig balans och välmående.

Allt du upplever och gör och som tar dig närmare ditt självförverkligande är värdefullt för din utveckling.

Utbildning:
Fil.kand i marknadsföring, ekonomi och italienska från Mitthögskolan, Stockholms Universitet och Sapienza Università, Rom. Handledare i Utvecklande Ledarskap (FHS), UGL, diplomerad hållbarhetskonsult i GSTC (Global Sustainability Tourims Council).

Tidigare karriär:
Erfarenhet av att driva egen verksamhet och av att vara anställd i ledande befattningar, både strategiskt och operativt inom nationell och internationell besöksnäring. Mångårigt arbete inom projektledning, konceptualisering och affärsutveckling av events, upplevelser och destinationer.

Gillar:
Att inspirera individer och grupper och ge dem insikt i hur de kan utvecklas i rätt riktning

Intressen:
Skidåkning (både utför och längd), basket, löpning, crossfit, natur samt umgänge med vänner och familj

Reser gärna till:
Slott eller koja. I Sverige är vyerna i Stockholms Skärgård en favorit. Reser vi utanför landets gränser har jag ett guldkorn i norra Lazio, Italien. Här bland oliv-lundarna kan man trampa sitt egna vin, gå på tryffel-vandring eller bara njuta av den goda maten

Gör när jag är ledig:
Springer och tar ett dopp i Kyrksjön (alla årstider)

Okänd talang:
Är en fena på att göra burpees

Tycker jag är värdefullt:
Möten med människor och kulturer

Kuriosa:
Har varit Drottningen av Dubais privata Stockholmsguide och visat henne mina svenska favoriter under 4 soliga och vackra oktoberdagar