Hanna Curman

Hanna Curman

När du är trygg med dig själv, sprids det till omgivningen.

Kontakt:
070-670 20 71

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Luntmakargatan 26, 6tr
111 37 Stockholm

”Det som driver mig är att se utvecklingen hos individer då de vågar vilja och väljer att våga ta sig an nya utmaningar.”

Med mer än 20 år av globalt ledarskap är jag van att se vad som sägs även på distans.

Jag ser med stor glädje den insats som läggs på ledarskap och som utgår från individen. Ett fokus på värderingar och välmående som ger hållbart resultat. Ett resultat som visar sig såväl i siffor som ökat välmående både hos individen och organisationen.

Jag har verkat som ledare med personalansvar både i Sverige, Europa och Sydamerika. De senaste 10 åren har jag fokuserat på att coacha och utveckla ledare på olika nivåer, från exekutives till blivande chefer.

Min erfarenhet efter att ha följt ett hundratal ledare från olika länder är att alla har liknande utmaningar. Några exempel är att få ihop sina egna värderingar med företagets. Det som förväntas av andra och det du själv vill uppnå och prestera. Det är här jag tar avstamp och vågar säga att när du är sann mot dig själv, dina egna värderingar och hittar tryggheten i det, kan du leda andra så att de blomstrar och därmed skapa resultat tillsammans.

Det som driver mig är att se utvecklingen hos individer då de vågar vilja och väljer att våga ta sig an nya utmaningar.

Bakgrund och karriär:
Utbildad fastighetsmäklare som har byggt på med juridik, psykologi, organisationsutveckling, ledarskap och beteendevetenskap.

Diplomerad coach sedan 2007 med fördjupning inom neurovetenskap kopplat till coaching, kommunikation och ledarskap.

Från projektledare och verksamhetsutvecklare med fokus på globala processer och information vidare genom en global chefsroll med personalansvar i flera länder. Utbildningssamordnare på en global koncern med fokus på ledarutveckling. Coach och förändringsledare med fokus på ledare och transformering inom en större koncern.

På min fritid:
Bara jag får vara utomhus mår jag bra. Helst ute på havet, eller i skogen. Gärna där det finns höga berg att utforska.

Kunskapsinsamling och trendspaning:
Lyssnar på poddar. Gärna på olika intervjuer och resonemang för att kunna bilda mig uppfattning om framtiden och nuet.

Är jag bra på:
Läsa av människor. Se helhet och perspektiv. Jag tar ingenting för givet…

Är jag mindre bra på:
Väntan

Favoritresa:
När jag reser vill jag upptäcka! Komma till ställen långt bort från turiststråken. Jag tar hellre den lilla stigen än motorvägen. Jag samlar på minnen och då gärna tillsammans med familj och vänner.

Kuriosa:
Gör mest av min mat från grunden. Kefir, surdeg, knäckebröd… ju mer ingredienser som kommer från min egna trädgård desto bättre.