Karin Burgaz

En tränare sa till mig vid ett tillfälle att ”du kan 50 procent mer än din mamma tror, du kan 25 procent mer än du själv tror och du kan 10 procent mer än jag tror”. Det där har etsat sig fast – alla kan utvecklas.

Kontakt:
0735-406073

E-mail:
[email protected]

Min LinkedIn-profil

Besöksadress:
Dalarna Sciencepark
Forskargatan 3
781 70 Borlänge

”Alla har potential till något större”

För tio år sedan satt jag på en middag med några kompisar och de frågade: ”Vad har du för mål Karin?” Bra fråga. Jag svarade: ”Jag vill jobba med styrelsearbete”. Idag arbetar jag i fyra styrelser. Det tog lite tid men idag är jag en bit på min resa! Ibland går det snabbt men allt som oftast kräver förändringar och ”vanebrytningar” tid, tid att träna, tid att söka bättre lösningar, tid att se resultaten. Ju tidigare du sätter igång, desto snabbare förverkligar du dina drömmar.

Alla har potential till något större. Det gäller bara att plocka ut det i ljuset och våga testa något nytt. Ta hjälp, du kommer inte att ångra det, din chef kommer inte ångra det och det kan bli ditt livs bästa investering i vår tids viktigaste kapital – tid. Tid som skapar resultat för dig, din familj, ditt företag och ditt liv.

Utbildning:
Statsvetare från Örebro Universitet, licensierad NL-tränare, diverse ledarskapsutbildningar hos tidigare arbetsgivare, bl.a. Blanchards SL2, coachande ledarskap.

Tidigare karriär:
Teknisk projektledare inom logistik och telecom. Tio år i ledande befattningar inom sälj och service, från telecom och finansbranschen. Idag egen företagare och VD på rekryterings och ledarskapsutvecklingsföretaget Nohrstedt & Partners, ledande inom chefsrektytering i Dalarna. Driver och leder konferensanläggningen Vassbo Herrgård. Styrelseledamot i Carnegie Fonder AB.

Gillar:
Upplevelser och uthållighet.

Ogillar:
Bitterhet.

Beundrar:
Förmågan att förlåta.

Gör när jag är ledig:
Går i skogen, yogar, reser och snickrar på vårt gamla brunnspensionat.

Läser:
Falu Kuriren och DI.

Äter:
Hemskt gärna ostfondue…

Dricker:
Helst en fin Malbec från Argentina. Bubbelvatten till vardags.

Sport jag gillar:
Hästhoppning och golf.

Reser gärna till:
En ny plats som erbjuder nya upplevelser.

Historisk person jag vill träffa:
Min mormorsfar – hann aldrig träffa honom men enligt mamma, mostrar och morbröder verkar han varit en ikon!

Livsmål:
Sätta rätt förväntningar och sänka takten en aning.

Kuriosa:
Bra på att backa med hästtransport! Sprungit Snömilen, året sista löparlopp med pris till alla om det har snöat, vilket det hade gjort.